Om oss

Finadvice AS er et autorisert regnskapsførerselskap. Vi har til sammen 26 års erfaring fra revisjon og regnskapsføring. Vi har bakgrunn fra et av norges ledende revisjonsselskap, og har bra nettverk med revisorer.
Finadvice ble etablert i 2014 og har siden jobbet med regnskapsføring og rådgivning for små og mellomstore bedrifter. 

26 års erfaring

Om Finadvice AS

Vi har tro på små bedrifter!

Sammen med våre kunder har vi gått gjennom mange skatterevisjoner og har opparbeidet oss viktig erfaring. Våre kunder setter stor pris på høy kompetanse, tett oppfølging og fleksibilitet. Flere av våre kunder har vært med oss siden oppstart.

Vi vokser med våre kunder og siden etablering doblet omsetningen hvert år.

Finadvice ansatte

Vårt profesjonelle team

Maria Iptysheva

Har jobbet 5 år i EY Moskva og 3 år som manager i EY Stavanger, etterfulgt av 1 år i Halliburton og 2 år i Finadvice AS. Har tilegnet erfaring og god kompetanse innen revisjon, regnskap, skatt og rådgivningstjenester for flere av norges største samt internasjonale selskap innen olje-og gass, samt flere oljeserviceselskaper, samt regnskapsføring fra A til Å . Strukturert og nytenkende, engasjert og løsningsorientert.

Jelena Maric

Jelena har bachelorgrad i Regnskap og revisjon fra Universitetet i Stavanger. Hun kom med på Finadvice-laget i 2018, rett etter studiene, og oppdaget umiddelbart stortrivsel med regnskap i praksis.

Fun Fact: Hun er en lesehest, har bachelorgrad i Spansk språk og litteratur og snakker spansk, norsk, persisk, engelsk og serbisk.

Regnskapstjenester

Vi hjelper gjerne med utarbeidelse av gode internkontrollrutiner og effektive måter å føre regnskapet på. Vi er opptatt av at rapporter skal vise helsetilstanden til ditt firma og du som kunde skal lykkes med din virksomhet.

Tjenester