«Hånd i hånd med oss på vei mot sunn økonomi og forretningsdrift»

Vi er opptatt av at du som kunde lykkes med din virksomhet. Med oss som støttespiller får du kontroll på tallene som er den grunnleggende variabelen og styringsverktøyet for bedriften.

Hver kunde er unik. Vi skreddersyr en pakke med våre tjenester som passer akkurat for deg og ditt firma, enten du ønsker å gjøre mest mulig selv, og ha oss som rådgiver når du er i tvil, eller lar oss ta hånd om regnskapet fra A til Å, utarbeidelse av gode internkontroll rutiner, budsjettering, analyser, rapportering osv. Vi bygger relasjoner ved å gjøre det rette, og levere avtalte tjenester til rett tid.

Vi bruker hovedsakelig Tripletex, et komplett nettbasert økonomisystem som tillater deg som kunde å ha full oversikt over din forretningsdrift, samtidig som vi kan fordele oppgavene ved regnskapsføring mellom deg og oss basert på dine ønsker og behov. Fra 2018 tar vi også i bruk Visma e-accounting som også er nettbasert system  med tilsvarende egenskaper.

Vi har stort ønske om å hjelpe bedrifter som er under etablering og i oppstartsfasen. Dermed har vi satt i gang et program som heter «smooth strartup» , der vi tilbyr gratis bistand med registrering av selskapet i Foretaksregisteret og gunstig timepris det første året, slik at selskapet får litt lettere start. Les mer om dette i egen fane.

Vi er et autorisert regnskapsførerselskap hvor begge regnskapsførere som også er innehavere,  har lang erfaring fra revisjon og regnskapsføring. Vi har bakgrunn fra et av norges ledende revisjonsselskap, og har bra nettverk med revisorer.